De i-Doh schept vertrouwen

 

 

Bestaat al meer dan 10 jaar

Geeft vertrouwen in het leven

Thuisgevoel herstellen

Minder overprikkeling

Verwijderd entiteiten

Minder overprikkeling

Zorgt voor eerlijkheid

HOME

WETENSCHAP

De wetenschap van de i-Doh

MODELLEN

WEETJES

PRIJZEN

+(0)6-51337485

info@i-doh.nl

Tom Stoekenbroek

I-DOH, de wetenschap

Het basisprincipe

De i-Doh bestaat uit een houten schaal met daarin een antennen gevormd door een aantal roosters.

De roosters zijn afgesteld ten opzichte van het onderste rooster (Lees gedraaid) en genereerd daardoor ranges aan frequenties.

 

Paul Schmidt van de Firma Rayonex uit Duitsland heeft een roostersysteem uitgevonden wat Rayonex gebruikt in de Bioresonantieapparatuur zoals de PS10 / PS100 en de PS1000. De laatste heeft in Duitsland de status van Medisch Klasse 1 en mag daardoor in ziekenhuizen gebruikt worden.

Datzelfde systeem van roosters zit in de i-Doh alleen draait het niet maar zijn de roosters afgesteld en vastgezet.

 

De aarde als basis

De i-Doh versterkt frequenties die al aanwezig zijn door de aarde zelf.  Een voorbeeld daarin is de Schumanfrequentie 7,83 Hertz. Deze frequentie wordt door de aarde geleverd en wij versterken die met het roostersysteem, als we dat zouden willen.

 

Een hele leuke ervaring was een onderzoek van Philips naar het werken van de i-Doh. Met een hele speciale spoel, gekoppeld aan een laptop hebben we in "het vrije" aan kunnen tonen dat de 7,83 Hetz versterkt werd door de i-Doh indien die afgesteld stond op 7,83 Hertz. De amplitude (Lees sterkte) van de frequentie werd een heel stuk groter. Het systeem van de i-Doh werkt dus.

 

De frequenties van de i-Doh

Het enige geheim van de i-Doh zijn de frequenties waarop de i-Doh is afgesteld.

De i-Doh staat afgesteld op de frequenties van straling die ik uit metingen en ervaringen op het gebied van bioresonantie, als resultaat van het onderzoek ben gaan gebruiken in het afstellen van de i-Doh. Daarnaast genereert de i-Doh ook de frequentie-range die gevoelige mensen en dieren nodig hebben om zich lekker in balans te kunnen voelen.

 

Ombouwen

De frequenties voor gevoelige mensen lopen langzaam op en na een aantal jaren kan het zijn dat er behoefte is aan een aanpassing. Daarvoor hebben we de ombouwservice waarbij, tegen een geringe vergoeding de i-Doh omgebouwd wordt naar de nieuwe hogere frequenties. Het ombouwen is meestal niet nodig maar soms kom je na een aantal jaren iets tekort en dan is het aanpassen van de i-Doh een goede zet.

 

Gevoeligheid en spiritualiteit

De mens wordt gevoeliger. Was een kleine 25% van de mensen gevoelig toe wij met stralingen begonnen in 2000. Momenteel is het al meer dan 75% wat wel of niet last heeft van overgevoeligheden. De gevolgen daarvan zien we in klachten als allergieen en overprikkelingen.  De baby's van deze tijd zijn zelfs zo gevoelig dat ze naar paranormaal neigen. Wij horen heel vaak dat ze elke nacht krijsend wakker worden of zelfs helemaal niet kunnen slapen. Soms kunnen ze ook dingen zien die de ouders niet kunnen zien. De entiteiten. Daar hebben we gelijk de koppeling naar spiritualiteit te pakken.

De oplossing is het leveren van veel meer van de goede energie en dan komen ze langzaam in balans.

 

Conclusie

De i-Doh is een antwoord op zowel de verkeerde energie die de overprikkeling veroorzaakt als op het gebrek van de juiste energie die we veel te weinig krijgen.

MODELLEN en versies

Versies

In de loop der jaren zijn er verschillende versies die elkaar met een tussenpoos van enkele jaren achtervolgt hebben.

-  i-Doh Classic: Begonnen met twee frequenties 13 en 14,4 speciaal voor de toenmalige nieuwetijds kinderen.

-  i-Doh Trans, Trans plus: een verschuiving van de twee basisfrequenties

-  i-Doh Ante Zero: wederom een verschuiving naar boven van de basisfrequenties en een toevoeging van de Ante Zero energie in de vorm van een symbool

-  i-Doh Ante Zero Plus: Een toevoeging voor entiteiten van het globale netwerk

 

De modellen

Alle modellen zijn hetzelfde afgesteld en hebben de zelfde symbolen aan boord. Het verschil zit hem in de grootte en daardoor ook de sterkte.

 

De i-Doh Carry

De kleinste telg van de i-Doh familie is bedoeld om de mensen buiten de deur te beschermen maar let wel.... deze i-Doh kan niet zoveel als de i-Doh colos. Eigenlijk is de i-Doh Carry bedoeld om toe te voegen op de bescherming die een i-Doh standard of een i-Doh Colos levert. Het is dan de bedoeling dat je s'nachts in je eigen woonplekje lekker volgetankt wordt door de frequenties van zijn grotere broers om dan als je gaat werken onderhouden kan worden door de i-Doh Carry.

Het bereik van de i-Doh Carry is ongeveer twee meter om je heen en wordt meestal in de broekzak gedragen. Bij vrouwen die vaak geen broekzak hebben wordt hij vaak in de bh onder de borst gedragen. Dat is ook gelijk de reden dat de Carry niet afgelakt is.

De i-Doh carry heeft roostertjes gevormd door staafjes die onder de loep in de lijm gelegd worden. En dat 4 lagen hoog. Daarna wordt de i-Doh vol gespoten met lijm zodat alles op zijn plaats blijft. Wij horen nogal eens dat de i-Doh Carry een wasje meegedraaid heeften de vraag is dan of hij het nog doet. De i-Doh Carry kan best wel wat hebben en als hij niet rammelt dan is hij nog steeds goed.

 

 

De i-Doh Standard

Met dit model zijn we rond 2005-2006 begonnen en eigenlijk bleek al snel dat het een schot in de roos was voor de gevoeligen onder ons. De nieuwetijds-frequenties deden velen heel erg goed.

De i-Doh Standard is 13 cm in doorsnede en de roosterdikte is 3 mm. De i-Doh Standard bevat 4 roosters boven elkaar met een aantal symbolen die wij overigens ook zelf maken.

De eerste i-Doh's werden gemaakt door de Firma Rayonex maar toen deze Firma niet mee wilde in de verhoging van de basisfrequenties zijn wij ze zelf gaan maken in Afferden. DE schalen worden door een Houtfabriek gemaakt maar voor de rest doen wij alles zelf

 

 

De i-Doh Colos

De laatste jaren is de aardstraling in sterkte toegenomen en daarnaast is er voor velen een zeer krachtige oplossing nodig om entiteiten buiten de deur te houden. Speciaal om de sterkte te kunnen genereren, die nodig is om "schoon" te blijven, hebben we de i-Doh Colos gemaakt. Twee maal zo groot, zowel in de houten schaal als in de dikte van de roosters zorgen voor het "tig" maal versterken van de frequenties. Is de i-Doh Standard geschikt voor een klein woonhuis, appartement, De i-Doh colos kan op zijn gemak een groot huis ontstoren. Buiten komt de i-Doh Colos wel 100 meter ver.

De i-Doh colos is momenteel de meest gebruikte i-Doh. Aangezien het aardstralingenverhaal en ook de entiteiten steeds zwaarder worden is de i-Doh Colos nu en de eerste jaren, de beste oplossing.

 

 

 

De i-Doh Aqua

Water is geen water meer en voegt ook niets toe aan ons lichaam. Dat was de klacht die wij hadden met het water wat zo uit de kraan komt. Om van water weer water te maken hebben we de i-Doh Aqua gemaakt. Je klemt hem om de waterleiding, het liefst bij de watermeter. Dan heb je namelijk alle waterafname in een heel huis. De i-Doh Aqua verzorgt een aantal noodzakelijke waterzaken:

- De informatie van oerwater wordt overgebracht.

- Energetisch gaat het water naar 12 K Bovis in een paar uur, dan naar 34 K en smos uiteindelijk naar 34 K Bovis.

- De draairichting van water wordt vastgezet op hoe die in het noordelijk halfrond moet zijn.

Gifstoffen zoals de pil en anti-depressieva, die niet 100% uit het water gezuiverd kunnen worde, nemen een dusdanig hoge energetische lading aan dat het lichaam ze niet meer herkent en er ook niets meer mee doet. Boven erin, onder er weer uit.

Lekker zacht, sprankelend water.

 

Kalk: De i-Doh Aqua doet neits aan het kalkgehalte maar zorgt er energetisch wel

 voor dat ik minder aanslag in de waterkoker heb.

 

PRIJZEN

Alle onderstaande prijzen zijn incl. Btw

De i-Doh's zijn te bestellen via de webshop

Naar de webshop

i-Doh Carry

95,-

De draagbare versie van de i-Doh, bedoeld om je in de buitenwereld te beschermen.

 

De bereik is een meter of twee.

i-Doh Standard

499,-

Bestemd om een klein woonhuis of een appartement te ontstoren.

i-Doh Colos

970,-

De grootste i-Doh is sterk genoeg om een groot woonhuis te ontstoren op straling en te reinigen van entiteiten.

i-Doh Aqua

399,-

Water wordt weer water

Herstel van de oerinformatie van water.

Energetisch wordt het water verhoogd tot dik 30k Bovis.

Naar de webshop

i-Doh weetjes

De oudere versies van de i-Doh kon je uitzetten door hem op zijn kant te zetten. Vanaf de i-Doh Trans Totaal versie kan dat niet meer. Deze i-Doh gebruikt daar dezelfde oplossing voor als de i-Doh Carry die dat al geruime tijd als kenmerk heeft. Wil je ze toch uitschakelen, hoewel dit niet nodig is, leg de i-Doh dan in een stalen doos (geldkistje of zo) of leg hem in de auto of een stalen kast.

 

De i-Doh's werken door de ingebouwde natuurlijke antenne van een hele speciale zachte bronssoort die door de afstelling van de metalen delen ten opzichte van elkaar, frequenties kan versterken en uitzenden. De i-Doh's hebben daardoor geen voeding van een batterij nodig. Zij gaan onbeperkt mee en geven een heerlijk zachte energie af.

 

De i-Doh's kunnen symbolen versterken zoals de New Energy Cards.

 

De grootste i-Doh de colos is 26 cm in doorsnede, de normale is 13 cm, de kleinste net iets groter dan een 2 euro muntstuk

 

De i-Doh Carry kan ook direct op de huid gedragen worden als er geen broekzakken zijn.

 

De i-Doh's hebben allen een beukenhouten omhulsel. Pas daarom op met vocht. Het zou zonde zijn als ze beschadigd raken. Daar zijn ze net te mooi voor. Je mag ze wel schilderen of olieën om een andere kleur te krijgen.

 

 

© Natural Care 2016 | All Rights Reserved